Σκάφη

Πολυεστερικά

Τα ναυπηγεία Αφοι Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκαν το 1980 με σκοπό την κατασκευή σκαφών αναψυχής ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ και των νέων PROTAGON υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα αυστηρότερα επίπεδα ασφάλειας και προδιαγραφών αντοχής, με δυνατότητες πλεύσης στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τα σκάφη αυτά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ISO και συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των πιστοποιητικών C.E. Συνοδεύονται επίσης από εγγύηση 5 χρόνων.

Φουσκωτά

Στις αρχές του 1896, ένας ριψοκίνδυνος για την εποχή του Γάλλος, ο Maurice Mallet τολμά το μεγαλύτερο ταξίδι με αερόστατο, ταξιδεύοντας σε τρεις ημέρες από Γαλλία σε Γερμανία.

Ωστόσο, το επόμενο βήμα του Maurice Mallet αποδείχτηκε ακόμη πιο επιτυχημένο, αφού στις 22 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, λίγα χρόνια πριν εκπνεύσει ο 19ος αιώνας, ιδρύει μαζί με δύο φίλους του μια εταιρεία κατασκευής αερόπλοιων για διαφήμιση και διασκέδαση. Ο ανήσυχος Mallet δε σταματά εκεί.Το 1909 λανσάρει το πρώτο αερόπλοιο, το Zodiac 1, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της εταιρείας στην κατασκευή αεροπλάνων, μονοπλάνων, διπλάνων και υδροπλάνων. Ετσι εξηγείται και το πρωτότυπο σήμα της εταιρίας, ένα αεροπλάνο που διέσχιζε το ζωδιακό κύκλο. Μερικά χρόνια αργότερα, η Zodiac αιφνιδιάζει τους ανταγωνιστές της με ακόμη μία καινοτομία.Ηταν το 1937, λίγο πριν το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ο μηχανικός Pierre Debroutelle, γίνεται ο εφευρέτης του πρώτου φουσκωτού σκάφους και η Zodiac κατακτά άλλο ένα στοιχείο της φύσης. Απευθυνόμενο αρχικά σε στρατιωτική χρήση, το φουσκωτό έγινε δημοφιλές και ως σωστικό μέσο, όταν το 1952 ο Alain Bombard τολμά να διασχίσει τον Ατλαντικό με ένα Zodiac Mark III, αποδεικνύοντας ότι ο συγκεκριμένος τύπος σκάφους είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει πλήρη ασφάλεια.


Τα σκάφη Bombard από το 1953 κατασκευάζονται σύμφωνα με τα τρία βασικά κριτήρια κατασκευής ενός συμβατικού φουσκωτού και RIB σκάφους.Αντοχή / Πλεύση / ΑξιοπιστίαΚάθε σκάφος Bombard συνδυάζει την εξελιγμένη τεχνολογία και τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.Η Bombard με πλήρη γκάμα σκαφών από τα δύο έως τα 7.30 μέτρα είναι έτοιμη για την 3η χιλιετία με έμφαση στην λεπτομέρεια και την ποιότητα.Η Bombard σας παρέχει την δυνατότητα να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό του κάθε σκάφους στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.Αυτό δεν είναι και το μήνυμα της θαλάσσιας αναψυχής !!!!!!


Τα σκάφη SUZUMAR είναι σχεδιασμένα για σπορ και οικογενειακή χρήση. Το ελαφρύ αλουμινιένιο πάτωμα χωρίς να απαιτεί συντήρηση παρέχει την απαραίτητη ακαμψία που χρειάζεται κάτω απο δύσκολες συνθήκες. Όλα τα μοντέλα είναι εφοδιαδμένα με φουσκωτή καρίνα για βελτιωμενο έλεγχο και σταθερότητα. Όλη η σειρά των SUZUMAR συνδιάζεται με τετράχρονες μηχανές από 4 έως 15 ίππους. Τα τρία μεγαλύτερα μοντέλα είναι ευρύχωρα και άνετα, κατάληλα για μεγαλύτερα ταξίδια και υψηλότερες ταχύτητες. Όπως σε όλα τα SUZUMAR, οι τρεις αεροθάλαμοι και η φουσκωτή καρίνα παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα τα σκάφη έχουν ξύλινο καθρέφτη με προστατευτική πλάκα για την στήριξη της μηχανής, ανοξείδωτους κρίκους σχήματος D για την ρυμούλκηση και κρίκους για ανάρτηση.


Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!