Εξωλέμβιοι κινητήρες

Από το 1956, τα τελευταία 60 χρόνια, έχουμε καταφέρει οι εξωλέμβιες μας να αναγνωρίζονται για την αξιοπιστία τους σε πάνω από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τις ΗΠΑ στη Φινλανδία, από την Αργεντινή στο Μαρόκο, από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Η Tohatsu είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξωλέμβιων κινητήρων. Αρχικά είχαν σχεδιαστεί για τους Ιάπωνες επαγγελματίες αλιείς και πλέον εδώ και πολλές δεκαετίες με δοκιμές στις πιο αντίξοες συνθήκες, σε ωκεανούς με πολλές ώρες αδιάλειπτης λειτουργίας, έχουν αποδείξει επάξια την σκληρότητα τους. Οι κινητήρες της Tohatsu κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιαπωνία. 


Η Suzuki πρώτη εισήγαγε στην αγορά των εξωλέμβιων μηχανών την τετράχρονη τεχνολογία. Από τότε η εταιρεία παρουσίασε μία μεγάλη γκάμα κινητήρων, ενσωματώνοντας όλη την 35ετή τεχνογνωσία της, κερδίζοντας επανειλημμένως βραβεία για τις επιστημονικές καινοτομίες και παρουσιάζοντας την πρώτη μεγάλη εξωλέμβια μηχανή παραγωγής, την DF300.

Σήμερα, η Suzuki φημίζεται για την προηγμένη τεχνολογία, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την αξιόπιστη κατασκευή των τετράχρονων εξωλέμβιων μηχανών που προσφέρει στους πελάτες της. 

Στόχος της εταιρείας είναι να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των ιδιοκτητών σκαφών για αποτελεσματικές μηχανές με καλές επιδόσεις, μεγάλους συντελεστές ιπποδύναμης/βάρος, ομαλή και οικονομική λειτουργία και χαμηλή εκπομπή θορύβου/κραδασμών. Πώς το επιτύχαμε αυτό; Συνδυάζοντας πολλά προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.Με την πλούσια ιστορία σχεδόν 100 ετών και την εμπειρία και τη γνώση της αυτοκινητοβιομηχανίας, της μοτοσικλέτας και της εξωλέμβιας μηχανής, η Suzuki ήρθε να προσφέρει τεχνολογία και υπηρεσίες άνευ προηγουμένου στον ναυτιλιακό κλάδο.

Φωτογραφίες Suzuki

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!