Ναυτιλιακά / Αξεσουάρ / Ηλεκτρονικά

Ναυτιλιακά / Αξεσουάρ


Ηλεκτρονικά


Authorized Dealer

Αντιπροσωπεύουμε την SIMRAD που έχει ως στόχο να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα προϊόντα της. Επιλέγοντας να έχετε εγκαταστήσει το σύστημά σας από πιστοποιημένο αντιπρόσωπο προσθέτει 2 χρόνια Onboard Υποστήριξη και 24ωρη υπηρεσία κάλυψης . 

Ανταλλακτικά

Σε συνεργασία με την Aegean Electronics διατηρούμε ένα διαρκώς ανανεώσιμο απόθεμα ανταλλακτικών, ώστε να ικανοποιούμε το συντομότερο δυνατόν κάθε ζήτηση από το σκάφος. Το εύρος των διαθέσιμων ανταλλακτικών υπερβαίνει το όριο μας και διατίθενται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τεχνικές υπηρεσίες

Η OrfanosMarine διαθέτει μια έμπειρη, άρτια καταρτισμένη και διαρκώς εκπαιδευόμενη στις νέες τεχνολογίες ομάδα, για την παροχή τεχνικών υπηρεσιών ή εκτέλεση επιθεωρήσεων του ραδιοεξοπλισμού, στα σκάφη των πελατών της. 


Η Warning Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα σχεδιασμού και παραγωγής ηλεκτρονικών/ μηχανολογικών εφαρμογών που βοηθούν στην καταπολέμηση των προβλημάτων που δημιουργούνται με την μόλυνση του καυσίμου από το νερό.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΜΕΣ

WWS S1-200
WWS S1-200
WWS S2-400
WWS S2-400

Γνωρίζατε ότι περισσότερο από 70% των δυσλειτουργιών και βλαβών του κινητήρα συσχετίζονται με το νερό?

Η υδατοπαγίδα που... "μιλάει"! 

WWS G3
WWS G3

YACHT PAINTS

Η EUMARIA δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει τις σύνθετες ανάγκες συντήρησης σκαφών μέσα από μια τελείως νέα, σύγχρονη γκάμα υφαλοχρωμάτων και άλλων προϊόντων.