Νέα

Οι νέες 4κύλινδρες DF115BG / DF140BG της SUZUKI MARINE

Προσφέροντας για πρώτη φορά στην κατηγορία τους το Drive-by-Wire, οι νέες εξωλέμβιες της Suzuki Marine διαθέτουν νέες δυνατότητες, για υψηλές επιδόσεις και απόδοση.

Η Suzuki Marine είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τη διάθεση προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας σε σκάφη όλων των τύπων και όχι μόνο σε εκείνα που διαθέτουν τις μεγαλύτερες εξωλέμβιες με την υψηλότερη ιπποδύναμη. Αυτή η παράδοση συνεχίζεται με τη πρόσφατη παγκόσμια αποκάλυψη των τετράχρονων εξωλέμβιων μοντέλων DF115BG και DF140BG της Suzuki, για το 2021, των πρώτων στην κατηγορία τους που προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας drive-by-wire.

Φέρνοντας την αποδεδειγμένη τεχνολογία drive-by-wire στα τετράχρονα μοντέλα 115HP και 140HP, η Suzuki παρέχει απλοποιημένη συνδεσμολογία για ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών σκαφών, σε συνδυασμό με βελούδινη ομαλή αλλαγή ταχυτήτων, άμεση απόκριση γκαζιού, βελτιωμένες επιδόσεις και υψηλή οικονομία καυσίμου. Η αξιοπιστία και ο ακριβής έλεγχος που προσφέρει η τεχνολογία drive-by-wire της Suzuki, έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια στα δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της, από 150HP έως 350HP.

Οι βελτιώσεις στις νέες DF115BG / DF140BG της Suzuki υπερβαίνουν κατά πολύ την ενσωμάτωση της τεχνολογίας drive-by-wire. Ένας αναβαθμισμένος λόγος συμπίεσης 10,6:1 βοηθά αυτές τις νέες εξωλέμβιες, χωρητικότητας 2,0 λίτρων, να επιτύχουν καλύτερη τελική ταχύτητα και επιτάχυνση βελτιώνοντας τη θερμική απόδοση. Η οικονομία του καυσίμου έχει επίσης αυξηθεί σε σύγκριση με τα υπάρχοντα μοντέλα της DF115A / DF140A. Οι δοκιμές έχουν δείξει για την DF140BG 5% έως 7% καλύτερες ταχύτητες πλεύσης, μεσαίου εύρους έως υψηλού επιπέδου. Η νέα DF115BG έχει επιδείξει 5% - 6% καλύτερη κατανάλωση καυσίμου με ταχύτητα πλεύσης.

Στις λοιπές βελτιώσεις περιλαμβάνεται ο εναλλάκτης 40 amp και στα δύο μοντέλα που προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και σε χαμηλές ταχύτητες (ρελαντί), ιδανικές για τις ψαρόβαρκες που περνούν πολύ χρόνο για συρτή. Αν και οι περισσότερες αλλαγές κρύβονται κάτω από το κέλυφος, εντούτοις ορισμένες βελτιώσεις στις νέες DF115BG / DF140BG είναι εμφανείς στο μάτι. Ο ίδιος ο κινητήρας διαθέτει ένα σπορ, απλοποιημένο εξωτερικό σχέδιο που είναι πανέμορφο και αναδεικνύει το σκάφος. Με διαθέσιμα μήκη άξονα 20 ιντσών (L) και 25 ιντσών (X), οι νέες εξωλέμβιες DF115BG / DF140BG αποτελούν την ιδανική επιλογή ισχύος για ένα ευρύ φάσμα σκαφών γλυκού και θαλασσινού νερού. Και οι δύο νέες εξωλέμβιες διαθέτουν νέα γραφικά και διατίθενται στον χρωματισμό Suzuki Pearl Nebular Black, αλλά και στον νέο, για το 2021, Super Cool White.

Το ανασχεδιασμένο κέλυφος ενσωματώνει επίσης μια νέα δομή εισαγωγής αέρα με βελτιωμένο διαχωρισμό νερού και σύστημα σιγαστήρα-αντηχείου για να εξασθενεί τους ήχους του κινητήρα και να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία πλεύσης, σε όλο το εύρος ταχυτήτων του κινητήρα / RPM.

Για να διευκολύνει τη συντήρηση ρουτίνας, η Suzuki κατέστησε δυνατή την αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού, αφαιρώντας απλά το πάνω κάλυμμα του κινητήρα. Ένα νέος Συλλέκτης Λιπαντικού

που περιβάλλει τη βάση του φίλτρου λαδιού, επιτρέπει την αλλαγή του φίλτρου, χωρίς τα γνωστά προβλήματα καθαριότητας. Η Suzuki πρόσθεσε επίσης ένα εύκολης πρόσβασης φίλτρο καυσίμου με ανιχνευτή νερού για να προστατεύσει τον κινητήρα από νοθευμένα καύσιμα.

Η παραγωγή των DF115BG / DF140BG θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020, με προγραμματισμό για τις πωλήσεις του 2021. Για το άμεσο μέλλον, η Suzuki Marine θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπάρχουσες τετρακύλινδρες, τετράχονες DF115A και DF140A, παράλληλα με τα νέα μοντέλα.


Νέες Τετράχρονες TOHATSU  MFS 75/90/100/115 A


Nέες TOHATSU και σε καταπληκτικές τιμές - 2,5/3,5/4/5/6
1.Εργονομικά σχεδιασμένες νέες μεγάλες λαβές μεταφοράς εμπρός και πίσω.
2.Αποθήκευση σε 3 θέσεις χωρίς να ανησυχείτε για διαρροή λαδιού.
3.Νέο καπάκι.


ZODIAC SUP


ΝΕΑ TOHATSU MFS60A 

Η ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


NEW TOHATSU COLOR WHITE BELUGA 2019


NEW SUZUKI DF350/325A 


Οι τρεις ολοκαίνουργιες, χαμηλού βάρους εξωλέμβιες DF6A , DF5A και DF4A

Με κύρια πλεονεκτήματα το χαμηλό βάρος, την ευκολία στην χρήση και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, τα νέα μοντέλα εξωλέμβιων μηχανών της Suzuki διαθέτουν κορυφαία αξιοπιστία, νέο σχεδιασμό και μοναδικό χρώμα.Με μια συμπαγή σχεδίαση και βάρος μόνο 23.5kg, οι νέες αυτές εξωλέμβιες είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη πολλών ιδιοκτητών μικρών σκαφών.
Με καινοτομίες τεχνικού χαρακτήρα αλλά και μερικά απλά, αλλά αποτελεσματικά εργονομικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού, τα νέα αυτά μοντέλα προσφέρουν απίστευτη ευκολία στην καθημερινή χρήση, καθώς συνδυάζουν το ελαφρύ βάρος με δύο ανθεκτικές λαβές μεταφοράς, διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά από και προς το σκάφος, όπως επίσης και την αποθήκευσή τους.
Παράλληλα, οι νέες εξωλέμβιες της Suzuki διαθέτουν ένα νέο μοναδικό σύστημα λίπανσης που επιτρέπει ένα πρόσθετο πέρασμα του λιπαντικού στο άνω και κάτω μέρος του στροφαλοφόρου και της
μπιέλας. Επιπλέον, η προσθήκη του φίλτρου λαδιού - το μοναδικό στην κατηγορία - προσδίδει επιπλέον αξιοπιστία
στο συγκεκριμένο σύστημα.
Το νέο σύστημα παροχής καυσίμου με λειτουργία βαρύτητας, εξασφαλίζει ομαλή εκκίνηση χωρίς να απαιτείται ύπαρξη περίσσιου καυσίμου στον σωλήνα τροφοδοσίας. Με εύκολη ανάκρουση μίζας, η εκκίνηση γίνεται χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από τον χρήστη, ενώ μετά την εκκίνηση το νέο σύστημα κλίσης βελτιώνει τη συνολική λειτουργία της εξωλέμβιας.H Tohatsu Corporation έχει αναγγείλει το ντεμπούτο των νέων εξωλέμβιων MFS20E και MFS15E, με τα οποία θα χτυπήσει την αγορά το νέο έτος. Αυτές οι νέες εξωλέμβιες παρουσιάστηκαν στο Ναυτικό Σαλόνι την 23/27 του Νοέμβρη 2017 στο περίπτερο της εισαγωγικής εταιρίας ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ

Με τις νέες καινοτομίες επιτρέπεται η Tohatsu να χτίσει ελαφρύτερες εξωλέμβιες, που διαθέτουν βελτιωμένες επιδόσεις με χαμηλό θόρυβο, χαμηλούς κραδασμούς και ευκολία χρήσης και με τη συνολική μείωση του βάρους, οι νέες εξωλέμβιες διαθέτουν βελτιωμένη ροπή και κορυφαία τελική ταχύτητα.
«Το βάρος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για εξωλέμβιες μηχανές μικρής ιπποδύναμης, καθώς επηρεάζει άμεσα την απόδοση του σκάφους λόγω υψηλότερης αναλογίας δύναμης-βάρους», δήλωσε ο Πρόεδρος Corporation Tohatsu κ. Hyuga.
«Στα πρόσφατα αναπτυγμένα πρότυπα δεν είναι μόνο το ελαφρύτερο σε καθένα από τους αντίστοιχους ίππους της κατηγορίας, αλλά καταφέραμε επίσης να μειωθεί δραματικά το ηχητικό επίπεδο και η δόνηση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Επιπλέον, είναι απλά ανώτερο σε επιδόσεις. Πιστεύουμε ότι έχουμε επιτύχει στην ανάπτυξη το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία.»
Τα νέα MFS20/15E κληρονόμησαν την ανάπτυξη «Φως Βάρος ECO Sport» και την έννοια του σχεδιασμού από την υπογραφή των μοντέλων Tohatsu MFS50/40Α. Η Tohatsu επέλεξε να ενσωματώσει την όψη και την υπογραφή σε αυτό τον ανασχεδιασμό.
Ακόμη μετακινώντας τα βαριά στοιχεία όπως το στροφαλοφόρο άξονα και το ημιαξόνιο 30 mm προς τα εμπρός σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το βάρος κλίσης έχει μειωθεί κατά 26% από την προηγούμενη έκδοση.
«Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και όπως βλέπετε στοχεύσαμε για τα υψηλότερα πρότυπα,», είπε ο κ. Kudo, γενικός διευθυντής του τμήματος Μηχανικών της Tohatsu Corporation. «Στο τέλος, όλα αυτά μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε ένα μοντέλο το οποίο είναι ελαφρύ και συμπαγές και ακόμα να τρέχει με εξαιρετική δύναμη.»


Νέο χρώμα στις TOHATSU MFS40/50A για το 2018/2019 (Λευκό Beluga)

Οι Νέας εμφάνισης εξωλέμβιες των    8 / 9,8Hp της Tohatsu

*Νέο καπάκι όμοιο της σειράς Light-Weight-Eco-Sporty

*Νέο κλείστρο που εξασφαλίζει βελτιωμένη στεγανότητα.

*Υιοθέτηση ορείχαλκου στο πόδι που εμποδίζει την προσκόλληση και γαλβανική διάβρωση.

*Τώρα το 9,8Hp και με άξονα Ultra Long