Νέα


ΤΑ NEA 8 / 9.8C EFI THΣ ΤΟHATSU ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑΜΑΣ

ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ TOHATSU


Η Tohatsu Corporation και η Honda R&D Co., Ltd. κατέληξαν σε συμφωνία κοινής ανάπτυξης για ένα σύστημα ηλεκτρικής πρόωσης 4 kW (5.36Hp) μικρών σκαφών, και οι δύο εταιρείες βρίσκονται επί του παρόντος σε εξέλιξη κοινής ανάπτυξης. Σε αυτήν την εξέλιξη, η Tohatsu είναι υπεύθυνη για τη μηχανική και την περιοχή του πλαισίου, όπως το κιβώτιο ταχυτήτων και την κάτω μονάδα, ενώ η Honda είναι υπεύθυνη για την περιοχή της ηλεκτρικής μονάδας ισχύος και το "Honda Mobile Power Pack", μια αφαιρούμενη και φορητή μπαταρία που μπορεί να αντικατασταθεί, υιοθετήθηκε για να τροφοδοτήσει αυτό το σύστημα ηλεκτρικής πρόωσης. Η Tohatsu θα πραγματοποιήσει επιτόπια δοκιμή του συστήματος ηλεκτρικής πρόωσης 4 kW και θα συνεχίσει να προσπαθεί για την επίτευξη της ουδετερότητας άνθρακα για το επόμενο μέλλον. 


ΝΕΑ SUZUKI DF250 KURO

Η Suzuki λανσάρει μια νέα έκδοση της εξωλέμβιας της των 250 ίππων. Είναι το DF 250 "Kuro". Kuro σημαίνει «βαθύ μαύρο» στα Ιαπωνικά. Για να το καταδείξουμε αυτό, ο κινητήρας έρχεται σε μαύρο ματ φινίρισμα που θυμίζει αυτό που χρησιμοποιείται στα σούπερ σπορ αυτοκίνητα. Η θερμική μονάδα "big block" της Suzuki, 4κύλινδρος σχήματος V 55 ° από 4 λίτρα, στην γκάμα των εξωλέμβιων υψηλής απόδοσης του ιαπωνικού κατασκευαστή είναι σίγουρα από τις πιο επιτυχημένες, που χρησιμοποιούνται για τα μοντέλα 300 και 250 HP. Ένας εξαιρετικά αξιόπιστος και αποδοτικός κινητήρας, τεχνολογικά ανανεωμένος χάρη στην αδιάκοπη έρευνα και ανάπτυξη των μηχανικών της Suzuki.

Αυτό το όνομα, υποδηλώνει ότι ο κινητήρας προορίζεται για σπορ χρήση. Για το σκοπό αυτό, το μπλοκ V6 4 λίτρων, 24 βαλβίδων έχει αναβαθμιστεί με νέα ηλεκτρονική χαρτογράφηση που αυξάνει το εύρος στροφών από τις 5.700 rpm στις 6.000 rpm. Οι γρίλιες εισαγωγής αέρα στο καπάκι έχουν επίσης τροποποιηθεί για να παρέχουν καλύτερη παροχή αέρα και ψύξη στον κινητήρα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητήρα είναι πανομοιότυπα με αυτά του DF250. Εκτός από τους νέους αεραγωγούς το πιο ορατό μέρος αυτού του μετασχηματισμού είναι η πλάκα βάσης, με επανασχεδιασμένο σχήμα περιβλήματος παρόμοιο με αυτό που συναντάμε στις εξωλέμβιες αγώνων, για βελτίωση της απόδοσης πλεύσης και αποφυγή σπηλαίωσης.


Νέες TOHATSU 25/30D οι πιο ελαφριές της αγοράς 


Μεγαλώνει η νέα σειρά των κινητήρων Tohatsu με προσθήκη της MFS140A(W)  Οι νέες 4κύλινδρες DF115BG / DF140BG της SUZUKI MARINE

Προσφέροντας για πρώτη φορά στην κατηγορία τους το Drive-by-Wire, οι νέες εξωλέμβιες της Suzuki Marine διαθέτουν νέες δυνατότητες, για υψηλές επιδόσεις και απόδοση.

Η Suzuki Marine είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τη διάθεση προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας σε σκάφη όλων των τύπων και όχι μόνο σε εκείνα που διαθέτουν τις μεγαλύτερες εξωλέμβιες με την υψηλότερη ιπποδύναμη. Αυτή η παράδοση συνεχίζεται με τη πρόσφατη παγκόσμια αποκάλυψη των τετράχρονων εξωλέμβιων μοντέλων DF115BG και DF140BG της Suzuki, για το 2021, των πρώτων στην κατηγορία τους που προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας drive-by-wire.

Φέρνοντας την αποδεδειγμένη τεχνολογία drive-by-wire στα τετράχρονα μοντέλα 115HP και 140HP, η Suzuki παρέχει απλοποιημένη συνδεσμολογία για ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών σκαφών, σε συνδυασμό με βελούδινη ομαλή αλλαγή ταχυτήτων, άμεση απόκριση γκαζιού, βελτιωμένες επιδόσεις και υψηλή οικονομία καυσίμου. Η αξιοπιστία και ο ακριβής έλεγχος που προσφέρει η τεχνολογία drive-by-wire της Suzuki, έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια στα δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της, από 150HP έως 350HP.

Οι βελτιώσεις στις νέες DF115BG / DF140BG της Suzuki υπερβαίνουν κατά πολύ την ενσωμάτωση της τεχνολογίας drive-by-wire. Ένας αναβαθμισμένος λόγος συμπίεσης 10,6:1 βοηθά αυτές τις νέες εξωλέμβιες, χωρητικότητας 2,0 λίτρων, να επιτύχουν καλύτερη τελική ταχύτητα και επιτάχυνση βελτιώνοντας τη θερμική απόδοση. Η οικονομία του καυσίμου έχει επίσης αυξηθεί σε σύγκριση με τα υπάρχοντα μοντέλα της DF115A / DF140A. Οι δοκιμές έχουν δείξει για την DF140BG 5% έως 7% καλύτερες ταχύτητες πλεύσης, μεσαίου εύρους έως υψηλού επιπέδου. Η νέα DF115BG έχει επιδείξει 5% - 6% καλύτερη κατανάλωση καυσίμου με ταχύτητα πλεύσης.

Στις λοιπές βελτιώσεις περιλαμβάνεται ο εναλλάκτης 40 amp και στα δύο μοντέλα που προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και σε χαμηλές ταχύτητες (ρελαντί), ιδανικές για τις ψαρόβαρκες που περνούν πολύ χρόνο για συρτή. Αν και οι περισσότερες αλλαγές κρύβονται κάτω από το κέλυφος, εντούτοις ορισμένες βελτιώσεις στις νέες DF115BG / DF140BG είναι εμφανείς στο μάτι. Ο ίδιος ο κινητήρας διαθέτει ένα σπορ, απλοποιημένο εξωτερικό σχέδιο που είναι πανέμορφο και αναδεικνύει το σκάφος. Με διαθέσιμα μήκη άξονα 20 ιντσών (L) και 25 ιντσών (X), οι νέες εξωλέμβιες DF115BG / DF140BG αποτελούν την ιδανική επιλογή ισχύος για ένα ευρύ φάσμα σκαφών γλυκού και θαλασσινού νερού. Και οι δύο νέες εξωλέμβιες διαθέτουν νέα γραφικά και διατίθενται στον χρωματισμό Suzuki Pearl Nebular Black, αλλά και στον νέο, για το 2021, Super Cool White.

Το ανασχεδιασμένο κέλυφος ενσωματώνει επίσης μια νέα δομή εισαγωγής αέρα με βελτιωμένο διαχωρισμό νερού και σύστημα σιγαστήρα-αντηχείου για να εξασθενεί τους ήχους του κινητήρα και να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία πλεύσης, σε όλο το εύρος ταχυτήτων του κινητήρα / RPM.

Για να διευκολύνει τη συντήρηση ρουτίνας, η Suzuki κατέστησε δυνατή την αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού, αφαιρώντας απλά το πάνω κάλυμμα του κινητήρα. Ένα νέος Συλλέκτης Λιπαντικού

που περιβάλλει τη βάση του φίλτρου λαδιού, επιτρέπει την αλλαγή του φίλτρου, χωρίς τα γνωστά προβλήματα καθαριότητας. Η Suzuki πρόσθεσε επίσης ένα εύκολης πρόσβασης φίλτρο καυσίμου με ανιχνευτή νερού για να προστατεύσει τον κινητήρα από νοθευμένα καύσιμα.

Η παραγωγή των DF115BG / DF140BG θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020, με προγραμματισμό για τις πωλήσεις του 2021. Για το άμεσο μέλλον, η Suzuki Marine θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπάρχουσες τετρακύλινδρες, τετράχονες DF115A και DF140A, παράλληλα με τα νέα μοντέλα.


Νέες Τετράχρονες TOHATSU  MFS 75/90/100/115 A


Nέες TOHATSU σε καταπληκτικές τιμές - 2,5/3,5/4/5/6
1.Εργονομικά σχεδιασμένες νέες μεγάλες λαβές μεταφοράς εμπρός και πίσω.
2.Αποθήκευση σε 3 θέσεις χωρίς να ανησυχείτε για διαρροή λαδιού.
3.Νέο καπάκι.ΝΕΑ TOHATSU MFS60A 

Η ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ 


NEW TOHATSU COLOR WHITE BELUGA 2019


NEW SUZUKI DF350/325A 
Νέο χρώμα στις TOHATSU MFS40/50A για το 2018/2019 (Λευκό Beluga)

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!