Νέα

Νέες Τετράχρονες Tohatsu  MFS 75/90/100/115 απο τον φθινόπωρο του  2020


Nέες Tohatsu και σε καταπληκτικές τιμές - 2,5/3,5/4/5/6
1.Εργονομικά σχεδιασμένες νέες μεγάλες λαβές μεταφοράς εμπρός και πίσω.
2.Αποθήκευση σε 3 θέσεις χωρίς να ανησυχείτε για διαρροή λαδιού.
3.Νέο καπάκι.


ZODIAC SUP


ΝΕΑ TOHATSU MFS60A 

Η ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


NEW TOHATSU COLOR WHITE BELUGA 2019


NEW SUZUKI DF350/325A 


Οι τρεις ολοκαίνουργιες, χαμηλού βάρους εξωλέμβιες DF6A , DF5A και DF4A

Με κύρια πλεονεκτήματα το χαμηλό βάρος, την ευκολία στην χρήση και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, τα νέα μοντέλα εξωλέμβιων μηχανών της Suzuki διαθέτουν κορυφαία αξιοπιστία, νέο σχεδιασμό και μοναδικό χρώμα.Με μια συμπαγή σχεδίαση και βάρος μόνο 23.5kg, οι νέες αυτές εξωλέμβιες είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη πολλών ιδιοκτητών μικρών σκαφών.
Με καινοτομίες τεχνικού χαρακτήρα αλλά και μερικά απλά, αλλά αποτελεσματικά εργονομικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού, τα νέα αυτά μοντέλα προσφέρουν απίστευτη ευκολία στην καθημερινή χρήση, καθώς συνδυάζουν το ελαφρύ βάρος με δύο ανθεκτικές λαβές μεταφοράς, διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά από και προς το σκάφος, όπως επίσης και την αποθήκευσή τους.
Παράλληλα, οι νέες εξωλέμβιες της Suzuki διαθέτουν ένα νέο μοναδικό σύστημα λίπανσης που επιτρέπει ένα πρόσθετο πέρασμα του λιπαντικού στο άνω και κάτω μέρος του στροφαλοφόρου και της
μπιέλας. Επιπλέον, η προσθήκη του φίλτρου λαδιού - το μοναδικό στην κατηγορία - προσδίδει επιπλέον αξιοπιστία
στο συγκεκριμένο σύστημα.
Το νέο σύστημα παροχής καυσίμου με λειτουργία βαρύτητας, εξασφαλίζει ομαλή εκκίνηση χωρίς να απαιτείται ύπαρξη περίσσιου καυσίμου στον σωλήνα τροφοδοσίας. Με εύκολη ανάκρουση μίζας, η εκκίνηση γίνεται χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από τον χρήστη, ενώ μετά την εκκίνηση το νέο σύστημα κλίσης βελτιώνει τη συνολική λειτουργία της εξωλέμβιας.H Tohatsu Corporation έχει αναγγείλει το ντεμπούτο των νέων εξωλέμβιων MFS20E και MFS15E, με τα οποία θα χτυπήσει την αγορά το νέο έτος. Αυτές οι νέες εξωλέμβιες παρουσιάστηκαν στο Ναυτικό Σαλόνι την 23/27 του Νοέμβρη 2017 στο περίπτερο της εισαγωγικής εταιρίας ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ

Με τις νέες καινοτομίες επιτρέπεται η Tohatsu να χτίσει ελαφρύτερες εξωλέμβιες, που διαθέτουν βελτιωμένες επιδόσεις με χαμηλό θόρυβο, χαμηλούς κραδασμούς και ευκολία χρήσης και με τη συνολική μείωση του βάρους, οι νέες εξωλέμβιες διαθέτουν βελτιωμένη ροπή και κορυφαία τελική ταχύτητα.
«Το βάρος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για εξωλέμβιες μηχανές μικρής ιπποδύναμης, καθώς επηρεάζει άμεσα την απόδοση του σκάφους λόγω υψηλότερης αναλογίας δύναμης-βάρους», δήλωσε ο Πρόεδρος Corporation Tohatsu κ. Hyuga.
«Στα πρόσφατα αναπτυγμένα πρότυπα δεν είναι μόνο το ελαφρύτερο σε καθένα από τους αντίστοιχους ίππους της κατηγορίας, αλλά καταφέραμε επίσης να μειωθεί δραματικά το ηχητικό επίπεδο και η δόνηση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Επιπλέον, είναι απλά ανώτερο σε επιδόσεις. Πιστεύουμε ότι έχουμε επιτύχει στην ανάπτυξη το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία.»
Τα νέα MFS20/15E κληρονόμησαν την ανάπτυξη «Φως Βάρος ECO Sport» και την έννοια του σχεδιασμού από την υπογραφή των μοντέλων Tohatsu MFS50/40Α. Η Tohatsu επέλεξε να ενσωματώσει την όψη και την υπογραφή σε αυτό τον ανασχεδιασμό.
Ακόμη μετακινώντας τα βαριά στοιχεία όπως το στροφαλοφόρο άξονα και το ημιαξόνιο 30 mm προς τα εμπρός σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το βάρος κλίσης έχει μειωθεί κατά 26% από την προηγούμενη έκδοση.
«Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και όπως βλέπετε στοχεύσαμε για τα υψηλότερα πρότυπα,», είπε ο κ. Kudo, γενικός διευθυντής του τμήματος Μηχανικών της Tohatsu Corporation. «Στο τέλος, όλα αυτά μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε ένα μοντέλο το οποίο είναι ελαφρύ και συμπαγές και ακόμα να τρέχει με εξαιρετική δύναμη.»


Νέο χρώμα στις Tohatsu MFS40/50A για το 2018/2019 (Λευκό Beluga)

Οι Νέας εμφάνισης εξωλέμβιες των    8 / 9,8Hp της Tohatsu

*Νέο καπάκι όμοιο της σειράς Light-Weight-Eco-Sporty

*Νέο κλείστρο που εξασφαλίζει βελτιωμένη στεγανότητα.

*Υιοθέτηση ορείχαλκου στο πόδι που εμποδίζει την προσκόλληση και γαλβανική διάβρωση.

*Τώρα το 9,8Hp και με άξονα Ultra Long