Γεννήτριες

Η φορητή γεννήτρια της Honda EU20i είναι μικρών διαστάσεων, ελαφριά με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου. Οι φορητές γεννήτρια της Honda EU20i, προσφέρουν πολύ καθαρή λειτουργία σε κάθε περιβάλλον και τύπο χρήσης. Αυτή η απόλυτα εύχρηστη και χαμηλής κατανάλωσης γεννήτρια της Honda EU20i, διαθέτει ηχομονωμένο σώμα και προηγμένο σύστημα εξάτμισης, για μείωση του θορύβου λειτουργίας στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο. Το βάρος έχει συγκρατηθεί χαμηλά (20,7 κιλά), με τη χρήση πολύ ελαφριών υλικών όπως το μαγνήσιο. 

Η μοναδική τεχνολογία Inverter της γεννήτριας ρεύματος της Honda EU20i, που εφαρμόζεται στα μοντέλα EU, παράγει την υψηλής ποιότητας ενέργεια που απαιτείται από τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως οι υπολογιστές και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο βλάβης από απώλεια τάσης. Επιπροσθέτως, δύο όμοια μοντέλα της Honda EU μπορούν να συνδεθούν με τη χρήση ενός παράλληλου καλωδίου. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο διπλασιασμός της απόδοσης του ρεύματος και παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης του εύρους χρήσεων.

Συνήθεις χρήσεις γεννήτριας ρεύματος Honda EU 20 inverter: Κατασκήνωση,Τροχόσπιτο,Χρήση κήπου,Φορητά ηλεκτρικά εργαλεία,Φωτισμός,Οικιακές εφαρμογές,Σκάφος αναψυχής.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΑΣΗΣ AVR ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ